Четверг, 02.05.2024, 22:44Главная | Регистрация | Вход

Меню сайта

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Друзья сайта



Статистика

Привед с Корык Сити от ПАВЛА!!! - ФорумПривед с Корык Сити от ПАВЛА!!! - Форум
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: zodchij  
Форум » Форум РУСЬи » Тренировки » Привед с Корык Сити от ПАВЛА!!! (Жду Вас через 3 недели!!!)
Привед с Корык Сити от ПАВЛА!!!
PahanДата: Вторник, 03.06.2008, 07:52 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Cтрайкбол
Сообщений: 2
Награды: 0
Статус: Offline
Уважаемые ребята и девушки! Я приглашаю Вас снова к сибе, но на новую локацию. Планирую провести игру через 3 недели на выходных !!!
игра Сб Вск (с ночовкой у мну на даче!
Отписывайте свои мысли!
ЖДУ. До встречи !!!)

Сценарий "Топор войны"
Действующие лица:
А(4 чел), В (4 чел), С (2 чел + топор )
Группа С маскерует топор и находится от него в 20-ти шагах
Задача груп А и В: отрыть топор Войны (если участвует более 10 чел, - то принести на свою базу)
Задача гр. С: удержать оборону 15 минут!

Сценарій „Колумбійська формула”

Сценарій «Мега Глушитель 200»
(сценарій розрахований на 10-30 гравців, розділених порівну. Гра проходить безперервно протягом 2-2,5год. Площа ігрової зони 0,5х1км)

Легенда:
На закинутому полігоні, що ніким не використовується, останнім часом зафіксовані підозрілі групи людей. Невідомі люди, явно немісцеві, удягнені у звичайний одяг (грибники чи може мисливці) переносять углибину полігону – а точніше у лісову його частину, незрозумілі запчастини, кейси, рюкзаки, інколи навіть використовують лагкові машини.
По даним внутрішньої розвідки це албанські найманці угруповання «Прорив», які виконую підготовку до розгортання «МГ-200» - секретного пристрою, який може заглушувати будь-які радіосигнали у радіусі 200 км. Це призведе до втраги усіх типів зв’язку включаючи інтернет і мобільний зв’язок, викличе масові заворушення у містах і небачених економічних втрат.
Для зачистки території полігону від албанців був десантований спецпідрозділ «Фарпост».

Локація/Ігрові зони.
Лісовий масив, обов’язково із дорогами/стежками, або урбан із декількома підходами/підїздами до нього та наявністю кущів і дерев на-підходах. (сценарій розрахований на 10-30 гравців, розділених порівну. Гра проходить безперервно протягом 2-2,5год. Площа ігрової зони 0,5х1км).
Ігровою зоною першої частини сценарію – є лісова дорого +50м у кожен бік від неї.
Ігровою зоною другої частини сценарію – є лісова дорога +100 м у кожен бік від неї

Протидіючі сторони:
Спецпідрозділ «Фарпост» - десантований у глибину лісу спецпідрозділ. Складається із бійців та медика (можна по-сумістництву). Тільки медик має право респать
Албансікі найманці «Прорив» - йдуть по наміченому маршруту, несуть інструмент та запчастини для «МГ-200» на базу 1. Група складається із простих бійців і «тих, хто щось знає » Вони вирізняються тутуєровкою на правому плечі. Саме ці – «татушки» знають де знаходиться База1.

Ціль сценарія:
Спецпідрозділ «Фарпост» - знає маршрут каравану із запчастинами – повинен захопити караван у полон, використавши гранати паралітичної дії (гранати із корсар 1-2 всерідині із мукою). Взяти язика (1 людина) і здобути максимум інформації про місце розгортання «МГ-200». Після чого незаміченими пробратися до бази албанців та знешкодити їх. Неможна випустити жодного албанця за територію полігона навіть після знищення «МГ-200».
Албансікі найманці «Прорив» - мають доставити інструмент та запчастини для «МГ-200» на базу 1, отримати винагороду і рухатися в сторону міста для спричинення саботажа і провокації заворушень серед мирного населення. (повертаються тим же напрямом але вже мають більше простору для маневрів +100 метрів від дороги).

Необхідні матеріали:
1. Ленти для визначення Бази1 (МГ-200), та переносну базу респаундів Албансіких найманців «Прорив»
2. Гранати із корсар1-2 всередині із мукою. (можна зробити гранату без корсара, але вона має бути м’якою і при попаданні не ранити гравця) Гранати потрібні для того, щоб взяти албанського «язика». Той, на кого попаде мука – вважвється вражений гранаатою із паралізуючою дією. Перестає стріляти, відігрує полоненого (див. Правила Страйкболу)
3. Пітарда – антуражно зроблена під вибухівку. Необходна спецпідрозділу «Фарпост» для підриву «МГ-200» на базі 1.
4. Рюкзаки і з різним барахлом – для Албансіких найманців «Прорив» - які вони повинні обов’язково нести із собою до бази 1.

Респаунди:
Кожен учасник – має 2 респа на всю гру (2-2,5год). Рес – наклейка на форму.
У Албансіких найманців «Прорив» - респи на переносній базі (лента навколо дерева)
У спецпідрозділа «Фарпост» - респаунд може робити тільки медик! У випадку , якщо самого медика вбили – він (медик) відсижується 5 хв вне поля бойових дій – позща зоною прямої видимості супротивників!!! , після чого респається сам і може респати інших. (мертвий медік респати бійців не може і вони теж чекають 5 хв)
Легенда: В глибині джунглів Амазонки зазнав аварії цивільний літак. Окрім інших па-сажирів (за даними Бразильскої розвідки ) на борту знаходився секретний агент Китаю - ЛяуНах.ЛяуНах - Китайський агант, який викрав формули навідомої речомини (спецслужби вважаєть що це новий наркотик), і хоче продати їх на чорному ринку.
За непідтвердженими даними - агент уцілів, дані про цивільних пасажирів та пі-лотів – уточнюються. Навколо місця катастрофи серед уламків валяється багато цінних речей (бронежилети, амуніція, спецапаратура, аптечки, та ін.)
На пошуки розбитого літака, ЛяуНах та формули вирушило три групи: Китайські агенти, Колумбійська мафія, невідома група місцевих мародерів.

Локація: Лісовий масив, площа десь 500 м2, бажано із дорогами. Точкою падіння літака – вибрати хащі, кущі, недострой, тощо. Угруповання - мають переносні бази. Позначається – біло-червоною стрічною намотаною на дерево – під ним складаються речі та ін.
Розташовуються не блище 200м до літака.

Учасники/умова перемоги: Китайці - повинні знайти ЛяуНах. Принести до себе на базу чорний ящик (з літака) і формулу. При цьому вижит.
Колумбійці - повинна знайти і принести до себе на базу формулу.
Мародери – принести на базу награбоване добро (спецапаратуру) та формулу.
ЛяуНах – знаходиться біля розбитого літака. Озброєний. Співпрацює з китайцями. Може рухатися тільки перекочуванням по землі (відіграє пораненого). Повинен разом з китайцями повернутися на базу.

Необхідні матеріали: Для усіх – біло-червона стрічка для.позначення бази. Для Колу-мбійців: шприци 2куб. (без голки) із водою по 2 шт на людину, страйкбольний ніж. Для мародерів - страйкбольний ніж.. Китайці при старті мають обмежений запас аптечок . Бажано усім мати наручний годинник
[color=#000000]
Живий-вбитий: Вбитий – попадання у б/яку частину тіла, амуніція чи зброю, зарізаний ножем, уражений гранатою. Респаунд – на базі (100-200м).
Вбитий ЛяуНах - за допомогою апте-чки. Китайці можуть використати обмежену кількість аптечок - для респа інших китайців на місці (перебінтувавши ногу наприклад)
Мародери та колумбійці можуть знайти аптечки біля літака і використати аналогічно.
Мародери та колумбійці мають страйкбольні ножі - примінивши їх до "вбитого китайця", останній може респнутися тільни на базі.

Цінні речі: Бронижелет – безрукавка (розгруз). Надівши його – попадання у торс спе-реді і ззаду – незараховуються. (збокуі попадання у руку – вважається пораненням)
Амуніція – гранати, патрони, міни. Аптечки – коробка із червоним хрестом – усередині лежить бінт. Використовується для респа вбитого ножем учасника (використати сам-на себе не можна) Спецапаратура – (виглядаєть як техніка) девайси, розкидані біля літа-ка (2-3 одиниці). Є ціллю для мародерів, для інших учасників – нецікаві.

ВЫБИРАЙТЕ!!!
surprised surprised surprised


HELLo!

Сообщение отредактировал Pahan - Воскресенье, 08.06.2008, 01:07
 
zodchijДата: Пятница, 06.06.2008, 23:08 | Сообщение # 2
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 11
Награды: 0
Статус: Offline
Спасибо за приглашение, нужно все тщятельно обдумать.
Впринципе я только "ЗА".
Фокси не будет 100%, едет в отпуск.
а так..
Я к вам с удовольствием приеду, коль получиться.. Нужно повторить бой на ножах.

Да, кстати, былобы не плохо знать на что ехать.
Сценарий пожалуйста.
Ну хотябы приблизительный..


Кто к нам с мечем придет, тот от меча и погибнет...
не задавайте глупых вопросов да бы не получить более глупый ответ)))
 
PahanДата: Понедельник, 09.06.2008, 06:31 | Сообщение # 3
Рядовой
Группа: Cтрайкбол
Сообщений: 2
Награды: 0
Статус: Offline
biggrin Прочитайте сценарий, внесите корективы... ЖДУ ОТЗЫВОВ! tongue
Здраствуйте Леди И Джентельмены!
Приглашаю ВАс К себе 19.07.2008 года на большую игру
На игру приглашены:
Вормсы, Бердичевские и Коростышевские волки, а также команда из Днепра!
Прикрепления: 4385094.jpg (843.3 Kb)


HELLo!

Сообщение отредактировал Pahan - Воскресенье, 06.07.2008, 23:58
 
Форум » Форум РУСЬи » Тренировки » Привед с Корык Сити от ПАВЛА!!! (Жду Вас через 3 недели!!!)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024 |